Munkáink

A lényeget nem a tömegben, hanem a minőségben látjuk, amelyet Ön is megtekinthet!

References

Keresse fel bizalommal partnereink számára létrehozott weboldalakat, hogy meggyőződhessen a minőségről!

Weboldalak

odon_vendeghaz

Odon Guest House

Az ódón vendégház weboldalát 2023 novemberében fejezte be csapatunk, amely egy teljesen egyedülálló apartmanház foglalási weboldal lett.

Net-Trade Hungary Logo

Net-Trade Hungary

A Net-Trade Hungary csapata 2022 elején vette fel velünk a kapcsolatot, egyedi webáruház fejlesztése céljából, amely 2023. április 17-én indult.

Szandavár VTE

A Szandavár Vadász és Természetvédő Egyesület 2023 elején keresett meg minket társasági weboldal létrehozásával kapcsolatban.

Home and Confidence

A Home and Confidence Ingatlaniroda csapata 2023-ban kereste meg vállalkozásunkat egy teljeskörű ingatlan hirdetési platform elkészítésével.

odon_vendeghaz

Pedrofon Zenekar

A pedrofon zenekar 2023 végén kereste meg csapatunkat új weboldal létrehozása érdekében. A Pedrofon Zenekar számára új eseménykezelőt készítettünk, amely teljes mértékben kiszolgálja az igényüket.

odon_vendeghaz

Cservák és Társai Kft.

Cservák és Társai Kft. 2024. elején kereste meg csapatunkat új weboldal létrehozása céljából, valamint szolgáltatóváltással kapcsolatosan. A megkeresésüket 24 óra alatt teljesítettük.

odon_vendeghaz

Műanyagnyílászárók

A Műanyagnyílászárók csapata 2024-ben kereste fel csapatunkat, új weboldal létreházásának céljából. A megkeresést 24 óra alatt teljesítettük.

odon_vendeghaz

Alumíniumzsaluzia

A Alumíniumnyílászárók csapata 2024-ben kereste fel csapatunkat, új weboldal létreházásának céljából. A megkeresést 12 óra alatt teljesítettük.

odon_vendeghaz

Redőnyjavítás

A Redőnyjavítás csapata 2024-ben kereste fel csapatunkat, új weboldal létreházásának céljából. A megkeresést 2 nap alatt teljesítettük.

odon_vendeghaz

Napháló

A Napháló csapata 2024. májusában kereste meg csapatunkat egyedi weboldal létrehozásával kapcsolatosan. A megkeresésüket 8 óra alatt teljesítettük.

odon_vendeghaz

Horvát Lakókocsi Szállás

A Horvát Lakókocsi Szállás csapata 2024. februárjában kereste meg csapatunkat egyedi lakókocsi bérléssel kapcsolatos weboldal elkészítésével.

Hamarosan…

Alkalmazások

Vadgazda Alkalmazás

A Vadgazda alkalmazás egy speciális Windows Eszközöre szánt Vadásztársaság-Managment platform, amely teljeskörű vezérlést biztosít az adatok felvitelében, jelentések, és egyéb beadványok készítésében.

További alkalmazások hamarosan…

További alkalmazások hamarosan…

További alkalmazások hamarosan…